Stängt för renovering / Closed for renovation

Eftersom det sker ett stambyte i fastigheten under 2018 så har i stängt. Det är i dagsläget oklart när vi öppnar igen men det är tidigast i höst. Håll utkik på hemsidan samt sociala medier så uppdaterar vi när vi vet mer.

We are currently closed as there is major renovation currently going on in our area. We are uncertain when we´ll open, but it´ll most likely be this autumn at the earliest. We will update social media and this webpage when we know more.

 MG 0726

Event

Event

Kick off eller konferens? Temadag eller teambuilding? Vi garanterar ett roligt och sammansvetsande event i vår omsorgsfullt inredda 1800-talsbutik!

Så här går det till:
Efter en kort genomgång med polkagrishistoria och teoretisk kunskap samt ett demonstrationskok, får ni välja smak och färg innan det är dags att bekanta sig med degen på allvar.

Vem bakar den perfekta polkagrisen? Vem har en framtid som sockerbagare och vem bör bliva vid sin läst?
Unik upplevelse
Oavsett om ni fortsätter ert event i våra mysiga källarvalv eller fortsätter ut i Stockholms nattliv garanterar vi en unik och rolig upplevelse, minst en påse med sina egna polkagrisar och ett minne för livet..

Tid:
1 – 2 timmar beroende på antal deltagare.

Pris:
Från 490 kr/deltagare inklusive dryck och lättare snacks. Ni får behålla allt som bakas! För större sällskap, kontakta oss för offert.

Dessutom får alla eventdeltagare 20% rabatt på allt i butiken.
Gamla Stans Polkagriskokeri AB
Lilla Nygatan 10
111 28 Stockholm