Stängt för renovering / Closed for renovation

Eftersom det sker ett stambyte i fastigheten under 2018 så har i stängt. Det är i dagsläget oklart när vi öppnar igen men det är tidigast i höst. Håll utkik på hemsidan samt sociala medier så uppdaterar vi när vi vet mer.

We are currently closed as there is major renovation currently going on in our area. We are uncertain when we´ll open, but it´ll most likely be this autumn at the earliest. We will update social media and this webpage when we know more.

Eventbild

Möhippa/Svensexa

Möhippa/Svensexa

Att baka polkagrisar är en perfekt kickstart på en lyckad möhippa/svensexa.

Oavsett om den blivande bruden/brudgummen är van vid att stå i köket eller inte kan vi garantera att alla deltagare får några rejäla skratt och ett smakfullt minne för livet.

Ni får ta del av den intressanta polkagrishistorien och vara med från 150-gradig smet till knådning, bakning och (förhoppningsvis) åtta färdiga polkagrisar. Allt under ledning av en av våra professionella polkagrisbagare. Naturligtvis ska alla slå in sina stänger och självklart får ni behålla allt ni bakar.

I priset  ingår förutom alla polkagrisar även en lite bubbel (alkoholfritt alternativ finns) och minnen för livet. Räkna med att det tar ca 45 minuter till en timme.

 

Praktisk info

Pris: 3.000:- (upp till 8 st kan vara med och baka, ingår i priset)

När: Kontakta oss för bokning/tillgänglighet

Tidåtgång: ca 1 h