Eventbild

Privatpersoner

Privatpersoner

Alla kan baka polkagrisar

Om man så är själv, eller en mindre grupp vänner eller bekanta, så kan man komma till oss och baka polkagrisar. Vi har minst två tillfällen i månaden där man kan boka in sig för att tillsammans med andra vara med under hela tillverkningsprocessen, baka egna polkagrisar, slå in sina egna polkagrisar för att slutligen ta med sig sina dagsfärska mästerverk.

Vi börjar med kort genomgång med polkagrishistoria och lite teoretisk kunskap där ni även har möjlighet att titta på ett demonstrationskok och naturligtvis få svar på de frågor ni har.

Därefter enas gruppen om en smak som ska bakas, innan det är dags att sätta igång. Eftersom smeten ska kokas upp till 150° så tar våra professionella sockerbagare hand om den första delen av tillverkningen när degen kyls ner och formas till rätt konsistens.

Sen återstår för att deltagare att ta över och rulla, dra, klippa och forma 6-8 st perfekta polkagrisar som man sedan slår in och tar med sig hem!

På toppen av detta så får ni dessutom 20 % rabatt på övrigt sortiment i butiken, så det är ett utmärkt tillfälle att fylla på lite extra.

Praktisk info

Pris: 550:-/person

När: Kontakta oss för förfrågan eller bokning.

Tidåtgång: ca 1 h

Hur gammal måste man vara? Vi brukar rekommendera att man är minst 7 år för att ha koordinationen som krävs för att kunna baka. Det är dock ej ett krav från vår sida.