Boka tid för polkagrisbakning

Har du redan ett värdebevis/presentkort?

Vi har ett flertal samarbetspartners som säljer vår populära upplevlese ”Baka polkagrisar”. Dessa är bland annat Greatdays, LiveIt, Upplevelse.com och Exclusive Selection. För dessa upplevelser sätter vi upp olika datum där man kan anmäla sig och baka i grupp med andra likasinnade.

Tillgängliga datum/anmälan för privatpersoner

Om du redan har köpt ett värdebevis ifrån någon av våra samarbetspartners eller har ett presentkort ifrån oss så kan du du anmäla dig på något av de datum som är tillgängliga. Det går också bra att anmäla sig och betala på plats, välj då Gamla Stans Polkagriskokeri som leverantör och skriv ”Betalar på plats”.

Observera att anmälan är bindande när du erhållit bekräftelse via mail. Ibland kan våra bekräftelsemail fastna i spam-filter, så kolla gärna där ifall ni inte fått något svar. Ta alltid med dig aktuellt värdebevis när du ska baka.

Lördagen den 14:e maj klockan 13.00 Boka

Lördagen den 14:e maj klockan 15.00 Boka

Söndagen den 15:e maj klockan 13.00 Boka

Lördagen den 28:e maj klockan 13.00 Boka

Lördagen den 28:e maj klockan 15.00 Boka

FULLBOKAT Lördagen den 4:e juni klockan 13.00

Lördagen den 18:e juni klockan 15.30 Boka

 

 

 

 

 

 

 

 

Består ditt sällskap av fyra personer eller fler?

Då kan ni skicka in en förfrågan om att få boka en privat tid. Skriv gärna flera förslag på tider och datum i meddelanderutan då vi endast kan ta emot er om vi inte har annat inbokat

Förfrågan privat tid Boka

* Möjligheten för oss att ta emot mindre grupper är av naturliga skäl begränsade under december månad, men det skadar aldrig att fråga!